QUÈ ÉS LA ROMÀNIC BIKE EXTREM

La Romànic Bike Extrem és una marxa de MTB creada pel Batec Garrotxí, un grup d’amics amants de l’esport i la natura i creada per als autèntics apassionats de la bicicleta de muntanya que busquen un repte diferent en un marc incomparable, com és l’entorn natural de la Garrotxa.

La Romànic Bike Extrem intentarà oferir cada any un recorregut renovat amb novetats per mantenir expectants als corredors que vulguin afegir cada any aquesta cursa al seu calendari.

La Romànic Bike Extrem és una marxa circular que s’inicia i acaba a la Vall de Bianya.

La Romànic Bike Extrem té fàcil accés, amb aparcament per als participants i totes les instal·lacions necessaries per gaudir de la marxa !

AVANÇ 2019

 

Les dues rutes pensades pel 2019 han variat considerablement respecte a l’edició 2018.

RBE34/EBike: Marxa “curta” de 34 quilòmetres, amb més corriol de baixada que la 2018 (us esperen pràcticament 6km de corriol de baixada quasi seguits al km19) i un desnivell positiu acumulat d’uns 1150 metres. Atenció, no és fàcil ! és una ruta exigent i per evitar massa pista hem obtat per un corriol de pujada complicat, us recomanem que estigueu mínimament preparats. Aquesta ruta comptarà amb cronometratge específic per eBikes.

RBE58: Marxa llarga de 58 quilòmetres, igual o més exigent que la versió 2018, amb un corriol de baixada final tècnic però molt divertit i amb un desnivell positiu acumulat d’aproximadament 2150 metres. Caldrà gestionar bé les forces si volem gaudir de tot el recorregut! Tindreu una mica de tot: pistes, corriols ràpids, corriols tècnics, pujades on apretar les dents…

RECORREGUT

Altimetria i avituallaments RBE34

Altimetria i avituallaments RBE58