QUÈ ÉS LA ROMÀNIC BIKE EXTREM

Romànic Bike Extrem és una marxa de MTB creada pel Batec Garrotxí, un grup d’amics amants de l’esport i la natura i creada per als autèntics amants de la bicicleta de muntanya que busquen un repte diferent en un marc incomparable, com és l’entorn natural de la Garrotxa.

Romànic Bike Extrem intentarà oferir cada any un recorregut renovat amb novetats per mantenir expectants als corredors que vulguin afegir cada any aquesta cursa al seu calendari.

Romànic Bike Extrem és una marxa circular que s’inicia i acaba a la Vall de Bianya.

Romànic Bike Extrem té fàcil accés i s’arriba en poc més d’una hora des de Barcelona, no t’ho deixis perdre !

AVANÇ 2019

 

Les dues rutes pensades pel 2019 han variat considerablement respecte a l’edició 2018.

RBE32: Marxa “curta” d’uns 32 quilòmetres, amb una mica més de corriol de baixada que la 2018 i un desnivell positiu acumulat d’uns 1200 metres. Atenció, no és fàcil ! hem suprimit alguns trams poc ciclables o massa tècnics (de pujada) però tot i així és una ruta exigent, si no esteu mínimament preparats no ho gaudireu.

RBE58: Marxa llarga de 58 quilòmetres, igual o més exigent que la versió 2018, amb un corriol de baixada final molt tècnic i amb un desnivell positiu acumulat d’aproximadament 2100 metres. Caldrà gestionar bé les forces si volem gaudir de tot el recorregut! Tindreu una mica de tot: pistes, corriols ràpids, corriols tècnics, pujades on apretar les dents…