COM ARRIBAR

AVITUALLAMENTS

 • En aquests punts podrem trovar avituallamient líquid i sòlid, així com en algun d’ells assistència Mecànica.

  AVITUALLAMENTS RBE34

  • Líquid i sòlid km 11
  • Líquid i sòlid km 21
  • Camp de futbol Hostalnou de Bianya km 34 – Veure ubicació

  AVITUALLAMENTS RBE58

  • Líquid i sòlid km 11
  • Líquid i sòlid km 21
  • Líquid i sòlid km 35
  • Líquid i sòlid km 45
  • Camp de futbol Hostalnou de Bianya km 58 – Veure ubicació

CRONOMETRATGE

Gràcies a CRONOTIME la ROMÀNIC BIKE EXTREM disposarà de servei de cronometratge. Aquest servei és extern a l’organització.

Cada ciclista té assignat un xip de forma “gratuïta”, pel que no haurà d’abonar cap quantitat en concepte de fiança però el xip es retornable i s’haurà d’entregar en finalitzar la marxa. En cas de pèrdua s’haurà d’abonar la quantitat de 20€ a l’organització.

El ciclista haurà d’anar correctament identificat amb el dorsal que l’organització li proporciona.

El xip va lligat a la forquilla de la bici o manillar per tal que a la sortida de la prova les antenes el detectin i d’aquesta manera es pugui comptabilitzar el temps del ciclista. Quan el ciclista passi per línia de meta o els punts de control intermedis, quedarà registrat el seu temps.

El cronòmetre comença a comptar des del moment en que el ciclista travesa l’Arc de Sortida i finaliza en el moment en el que creua la línia de meta.

FOTOGRAFIA

L’organització disposarà de voluntaris que realitzaran fotografies per poder-les oferir gratuïtament al web un cop finalitzada la prova.

S’informarà a través de les xarxes en el moment que les fotografies estiguin penjades, tot i que ho podreu veure actualitzat en el propi web quan així sigui.

ASSISTÈNCIA MECÀNICA

A l’avituallament de separació de recorregut curt i llarg trobareu un mecànic per intentar sol·lucionar qualsevol problema menor que pugui sorgir. Tots els avituallaments disposaran de: càmeres de recanvi, lubricant i manxa. Aquest servei serà gratuït pel corredor gràcies al nostre col·laborador LINBIKES.

ASSISTÈNCIA MÈDICA

Davant qualsevol emergència disposarem d’un servei d’assistència Sanitària format per un equip de metges i ambulàncies per atendre qualsevol incident en el camp base. En cas d’accident a un punt remot del recorregut el corredor s’haurà de posar en contacte amb l’organització o els serveis d’emergència.

Atenció, la Romànic Bike Extrem és una marxa que requereix d’una preparació i condicions físiques adequades. L’organització recomana a tots/es els/les participants realitzar-se una revisió mèdica complerta i una prova d’esforç anualment, així com dosificar-se d’acord als propis límits.