COM ARRIBAR

AVITUALLAMENTS

 • En aquests punts podrem trovar avituallamient líquid i sòlid, així com en algun d’ells assistència Mecànica.

  AVITUALLAMENTS RBE34

  • Coll de les Càmbres Km 11
  • Divisió de recorreguts km 21
  • Camp de futbol Hostalnou de Bianya km 34 – Veure ubicació

  AVITUALLAMENTS RBE58

  • Coll de les Cambres km 11
  • Divisió de recorreguts km 21
  • Puig d’Ou km 36
  • Coll de Passa-Serres km 46
  • Camp de futbol Hostalnou de Bianya km 58 – Veure ubicació

CRONOMETRATGE

La organització de la ROMÀNIC BIKE EXTREM, contracta un servei de cronometratge per xip d’un sol ús. Aquest servei és extern a la organització.

Cada ciclista té assignat un xip de forma “gratuïta”, pel que no haurà d’abonar cap quantitat en concepte de fiança.

El ciclista haurà d’anar correctament identificat amb el dorsal que la organització li proporciona.

El xip va lligat a la forquilla de la bici o manillar perquè a la sortida de la prova les antenes el detectin i d’aquesta manera es pugui comptabilitzar el temps del ciclista. Quan el ciclista passi per línia de meta o els punts de control intermedis, quedarà registrat el seu temps.

El cronòmetre comença a comptar des del moment en que el ciclista travesa l’Arc de Sortida i finaliza en el moment en el que creua la línia de meta.

FOTOGRAFIA

La organització no disposarà d’un servei de fotografia professional, però intentarem que uns quants voluntaris realitzin fotografies i així poder-les oferir gratuïtament al web un cop finalitzada la prova.

S’informarà a través de les xarxes en el moment que les fotografies estiguin penjades tot i que ho podreu veure actualitzat en el propi web quan així sigui.

ASSISTÈNCIA MECÀNICA

Durant la prova en algun dels avituallaments trobareu un punt fixe per intentar sol·lucionar qualsevol problema mecànic menor que pugui sorgir. El mecànic disposarà de material com càmeres de recanvi, tronxa-cadenes, lubricant i manxa. Aquest servei serà gratuït pel corredor gràcies al nostre col·laborador LINBIKES.

ASSISTÈNCIA MÈDICA

Davant qualsevol emergència disposarem d’un servei d’assistència Sanitària format per un equip de metges i ambulàncies per atendre qualsevol incident en el camp base. En cas d’accident a un punt remot del recorregut l’organització s’intentarà mobilitzar el més ràpidament possible per poder fer arribar el ferit als serveis mèdics.

Atenció, la Romànic Bike Extrem és una marxa que requereix d’una preparació i condicions físiques importants. La organització recomana a tots/es els/les participants realitzar-se una revisió mèdica complerta i una prova d’esforç previs a la marxa, així com dosificar-se d’acord als propis límits.